Resultats de la cerca frase exacta: 4

Diccionaris terminològics  | Agricultura. Ramaderia. Pesca
1. bolet amarg
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
2. podridura amarga
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Infecció, produïda per fongs, que comunica un gust amarg a la fruita, especialment a les pomes i peres. [...]
3. podridura amarga de la poma
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Alteració fisiològica de la poma que es manifesta pel desenvolupament de petites taques a l'epidermis i que dona gust amarg a la polpa. [...]
4. cabernet sauvignon [sauvignon: fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
1. Cep originari de la regió occitana de Bordeus, resultat de l'encreuament de cabernet franc i sauvignon blanc, vigorós i productiu.2. Raïm negre produït pel cep cabernet sauvignon, mitjà, irregular i amb els grans petits, esfèrics i amb moltes llavors de gust amarg.3. Vi elaborat amb raïm [...]